STG.  DIERENVOEDSELBANK HART VOOR HUISDIEREN LIMBURG
ALLE HUISDIEREN HEBBEN RECHT OP EEN GOED LEVEN

INSCHRIJFFORMULIER AANVRAGEN

Via dit formulier kunt u een inschrijfformulier aanvragen indienen voor een dierenvoedselpakket van de Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg. Gebruik dit formulier NIET voor donaties of om informatie aan te vragen. Klik dan HIER voor het algemeen contactformulier. Heeft u geen e-mailadres? Vraag dat het formulier aan via een PB op onze Facebookpagina (www.facebook.com/hvhlimburg) of bel, uitsluitend op maandag woensdag of vrijdag, tussen 11 en 13 uur naar 06-17117372.


U kunt het inschrijfformulier ook meteen downloaden via de pagina INSCHRIJVEN. Onderaan op die pagina staat een link naar dit formulier. Staat u onder bewind of heeft budgetbeheer? Vraag dan uw casemanager om het inschrijfformulier in te vullen. 

U ontvangt na verzending van bovenstaande aanvraag binnen 10 werkdagen een e-mail met het inschrijfformulier. Vul dit formulier in en stuur het terug per e-mail of post (het adres staat op het formulier). U ontvangt, na behandeling van uw inschrijving, een e-mail met daarin een toewijzing of afwijzing.

 
E-mailen
Bellen