ACTIVITEITEN

Hier vindt u een actueel overzicht van alle activiteiten. Wilt u onze gratis Nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Klik dan HIER om te registreren. Op de FOTO pagina vindt u ook foto's van diverse activiteiten.

14 JANUARI 2021

Eerste uitgifte in Dieteren

14 DECEMBER 2020

Wij kregen van woningcorporatie HEEMwonen gratis een kantoorruimte & 2 garageboxen beschikbaar gesteld in Kerkrade. In 2021 zal van hieruit de uitgifte voor klanten in Kerkrade gedaan worden en tevens dient het geheel als opslag en distributie voor de regio Parkstad. De opening zal begin van het komend jaar plaatsvinden.

08 NOVEMBER 2020

Op 08 november vond de trekking plaats van de eerste jaarlijkse tombola/verloting. Prijs per lot slechts € 1,00.

31 AUGUSTUS 2020

De ANBI status is vanaf vandaag officieel geregistreerd bij de Belastingdienst.

24 AUGUSTUS 2020

Officiële start van de Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg (inschrijving Kamer van Koophandel) en passeren van de notariële akte.

01 + 03 JULI 2020

Eerste uitgifte in Brunssum en Sittard.

15 JUNI 2020

Start activiteiten Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg en indienen statuten bij notaris Wolf & Knops Heerlen.